2011. december 21., szerda

Fülmosást! (is)

A három krapi együtt fürdik, mert az muris. Locsolják egymást, magukat és a fürdőt. Utóbbi szenvedi el mindig a legtöbb megpróbáltatás, ezzel egyenes arányban pedig az ősz hajszálaim is hatványozódnak.
Szinte mindig történik valami apró esemény, humormorzsa, de ez a mai különösen megtetszett:

A nagyobbikom ezerrel tolja a pancsi témát, már-már extázisba esik, nem hallva semmit a környezetéből (hagydabba mert összeakad a bajszunk, MONDOM HOGY HAGYD ABBA!! és társai), amikor épp a kád mögötti egyre valószínűbb penésztelepet táplálja éltető vízsugárral vagy szappanozza könyékig a kezeit, hogy azt egy ultralaza mozdulattal úgy kenje a szemébe, hogy annak látványa még a méterekre lévő édes anyukáját is megcsípi. Naszóval, nem hall. Kizár.
Ezt a buzgóságot használja ki emberem és kér meg, hogy egy óvatlan pillanatban mossam már meg a hátát és már szorgosan szappanozgatja is a kétoldalú szivacsot én meg állok neki fürdetni, amikor férj megszólal: "A durvábbik felével mosd." Okoskám, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ő is benne van a társalgásban megkérdi: " Anya, miért mondta apa, hogy a kurva fenekével?" Szivacs elejt, a röhögéstől majdnem lefejeltem a kád szélét és begurultam a szárító alá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése